VIllkor kring catering

Det ska vara lätt att beställa från oss. Därför har vi ganska enkla villkor för beställningar.

När du handlar för minst 2000 kr tar vi inte ut någon avgift för utkörningen om det sker inom Stockholm. För mindre beställningar kostar leveransen 500 kr. Vi måste ha din beställning minst 2 arbetsdagar innan du vill att maten ska levereras. Vill du avboka så måste det ske minst 2 arbetsdagar innan.

Vi levererar inte på röda dagar och söndagar. Under söndagar går det dock att hämta upp maten från vårt centralkök i Sundbyberg. 24/12, 25/12, 31/12,1/2, 23/6 och 24/6 tar vi inga bokningar alls!

Gluten och laktos

Många av våra rätter lämpar sig till glutenallergiker och laktosintoleranta. Ta gärna kontakt med oss, vi kan ofta anpassa rätterna så att alla kan äta.

Beställning

Använd vår internettjänst för att beställa. Du kan välja någon av våra färdiga menyer eller komponera en helt egen (eller både och). När du skickat din beställning kommer vi att höra av oss till dig och bekräfta ordern. Tänk på att din beställning är bindande och att du måste avbeställa minst 2 arbetsdagar innan leveransdatum. Om avbeställning sker senare än 2 arbetsdagar innan leverans debiterar vi för hela beställningen. 

Betalning

All betalning sker via Klarna. Betala vid beställning, efter levererad catering eller dela upp betalningen med Klarna. 

Leverans

Var noga med att uppge allt som rör din leverans, t.ex. portkod och kontaktuppgifter så att vi kan ringa dig om vi skulle behöva. Gratis leverans för beställningar över 2000 kr, annars tar vi ut 500 kr i leveranskostnad. Vid leverans utanför Stockholm beräknar vi eventuell kostnad från fall till fall. Hör av dig till oss så kan vi komma överens om ett pris.

Vi levererar inte på röda dagar och söndagar. Under söndagar går det dock att hämta upp maten från centralköket ute i Sundbyberg fram till kl 14.00.

Bröd ingår

Till alla beställningar ingår bröd.

Avbeställning

Avbeställning kan göras kostnadsfritt fram till 2 arbetsdagar innan leverans. Om avbeställning sker inom 2 arbetsdagar från leveransdatum blir kund betalningsskyldig för hela beloppet.

Företaget

Mezefabriken Sverige AB
Ekensbergsvägen 128
172 69 Sundbyberg
Org.nr.: 556950-3641
Telefon: 08-400 216 80

Med reservation för felskrivningar.