Välkommen till Mezefabriken

Vi serverar och levererar mat med ursprung i medelhavet och mellanöstern. Utöver våra deli-restauranger i Stockholm arbetar vi med catering till lyckade events.

Att laga mat med mormor eller farmor är ofta ett av de första riktigt starka minnena. Så är det åtminstone för oss på Mezefabriken. Vi älskar mat och ser tillagningen av delikata rätter som ett tacksamt jobb, i synnerhet när den avnjuts och skapar trevliga stunder.

Här har vi samlat alla våra favoriträtter tillagade efter våra familjerecept. All mat vi serverar tillverkar vi själva - från att blötlägga kikärter till vår hummus till våra speciella kryddblandningar för att marinera våra oliver. Du hittar vår mat runtom Stockholm - i butiker, våra delis eller i vår food truck.

Det här är Mezefabriken:

Catering till ditt event

Vi har flera års erfarenhet av catering och ser till att allt blir perfekt till ditt event. Välj någon av våra färdiga menyer eller plocka fritt bland uppåt 60 olika rätter.

Sex delis i Stockholm

Vi finns centralt på sex platser i Stockholm; Östermalmstorg, MOOD Stockholm, Odengatan, Medborgarplatsen, Sundbyberg och Kista.

Matlådor i
din butik

Du kan hitta vår mat i ett utvalt antal butiker i Stockholm. Precis som all vår mat skapas den från grunden av oss själva.

Mezefabriken
food truck

Vi besöker festivaler, premiärer och events i vår färgglada food truck. Se var vi befinner oss nu och boka oss till din fest!

Utkörning i Stockholm

Beställ hem mat från våra restauranger med utkörning!

Vi samarbetar med Foodora, Wolt, Uber, Bolt och Godsmak.se.

Klicka här för upphämtning, förbeställning och meny!